Confidențialitate

CreativeZone respectă confidenţialitatea fiecărui client, fiind conştienţi de importanţa acestui lucru.
CreativeZone este singurul deţinător al oricărei informaţii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu împărţim şi nu închiriem această informaţie altora. Site-ul dumneavoastră găzduit de noi, server, forumuri, alte situri.
Informaţia pe care o faceţi cunoscută public, incluzând orice forumuri de discuţii, camere de chat sau site-uri este disponibilă oricărei persoane care vizitează acel spaţiu public.


CreativeZone nu poate proteja informaţia pe care o faceţi cunoscută în aceste locaţii. Adiţional, situl CreativeZone poate conţine legături (links) către alte situri ce nu au legătură cu CreativeZone. CreativeZone nu poate proteja informaţia pe care o faci publică acestor site-uri şi îţi recomandă să citeşti Politicile de Confidenţialitate ale respectivelor site-uri.

Excepţii şi limitări

Cu toate că există această declaraţie de confidenţialitate, CreativeZone cooperează în totalitate cu oficialităţile în orice investigaţie ce are legătură cu orice conţinut (incluzând comunicaţiile electronice private sau personale transmise către CreativeZone) sau activitatea ilegală a oricărui utilizator al serviciilor, luând măsuri rezonabile în a-şi proteja drepturile de proprietate.
În scopurile limitate de a îndeplini o astfel de cooperare şi în concordanţă cu legile aplicabile, CreativeZone poate fi solicitat să dezvăluie informaţii ce pot duce la identificarea persoanelor. Adiţional, CreativeZone poate decide să monitorizeze comunicaţiile de orice ţip:

  1. pentru a se supune legilor, reglementărilor său cererilor guvernamentale;
  2. dacă o astfel de dezvăluire este necesară său adecvată pentru operarea CreativeZone;
  3. pentru a proteja drepturile de proprietate ale CreativeZone său a altora.

 

Diverse

CreativeZone poate solicita clienţilor următoarele date: nume şi prenume, adresă de e-mail, adresă de facturare, cod numeric personal, număr de telefon, număr de fax, numele şi formă juridică în cazul persoanelor juridice, numărul de înregistrare la Registrului Comerţului, Codul Fiscal său Codul Unic de Înregistrare.
În cazul în care un client al CreativeZone comandă prin intermediul site-ului nostru înregistrarea, rezervarea său prelungirea unui domeniu web, va fi necesară furnizarea datelor clientului unor terţe părţi cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers - ICANN - pentru domenii internaţionale, Reţeaua Naţională de Calculatoare (RNC) - pentru domenii având extensia ".RO". Aceste date nu se dezvăluie nici unei persoane fizice său juridice în afară de CreativeZone şi a terţilor menţionaţi mai sus sub nici o formă.
CreativeZone garantează confidenţialitatea informaţiilor. Informaţiile clientului pot fi accesate de clientul respectiv şi de către CreativeZone pe bază unui username şi a unei parole care diferă de la client la client.

Site-ul CreativeZone.ro este protejat prin cele mai noi şi mai puternice tehnici şi metode de securitate. Informaţiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât şi offline a site-ului.
Prezenta Politica de Confidenţialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul CreativeZone. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, va fi considerată competenţa instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul CreativeZone.
CreativeZone certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.

Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere către CreativeZone să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere către CreativeZone să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere către CreativeZone să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
  4. dreptul de a cere către CreativeZone să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

CreativeZone îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Politica de Confidenţialitate şi Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Despre noi

CreativeZone este o agenție online cu sediul în București, ce oferă servicii complete de web building. Propunem soluții atât online, cât și offline. Oferim soluții pentru creare website, design grafic personalizat, promovare website, bannere, cataloage online, cărți de vizită și nu numai.Citeşte mai mult


Contactează-ne