Optimizare SEO

Optimizarea pentru includerea prioritară în motoarele de căutare şi în special în ceea ce priveşte căutările pe Google, a devenit în ultimii ani de o importanţă majoră pentru site-urile ale căror obiective includ vânzarea de produse, obiectivul principal al acestora fiind clientul. Tocmai de aceea, au apărut şi funcţionează o pleiadă de firme şi persoane care fac care mai de care promisiuni mai răsărite în ceea ce priveşte optimizarea pentru Google. Noi nu vă promitem nimic din toate acestea. Nu înainte de a vă arăta rezultatele.

Optimizare SEO şi dezvoltare de conţinut


În principal, acest serviciu se referă la optimizarea pentru includerea în motoarele de căutare - Google, Yahoo!, Bing şi altele, precum şi înscrierea manuală în directoare de firme şi directoare web de tipul OSD/Dmoz, vizând website-uri neincluse în Google sau website-uri cu un conţinut incomplet sau prea greoi, website-uri ne-optimizate etc. În plus, acest serviciu corectează nu doar conţinutul efectiv, ci mai ales codul sursă al paginilor.

Ideală pentru orice website vechi sau nou, care are unul sau mai multe din simptomele de mai sus.

Suntem în permanenţă la curent cu ultimele strategii SEO şi ne documentăm frecvent asupra celor mai eficiente tehnici cu rezultate dovedite în domeniul optimizării web. Citim periodic blogul Google pentru a afla sfaturile date de înşişi administratorii Google pentru o bună includere în motoarele de căutare. Experimentăm continuu şi notăm observaţiile. Repetăm tehnicile cu rezultate bune. Le eliminăm pe cele inutile. Nu suntem interesaţi în a avea orice fel de trafic, ci trafic de calitate. Este mai important ca site-ul dvs. să fie vizitat de 100 de potenţiali clienţi, dintre care 5 vor cumpăra pe loc produsul, decât de 1000 de vizitatori complet neinteresaţi de ce vindeţi - ajunşi pe site forţat, întâmplător sau din greşeală, în cele mai multe cazuri induşi în eroare să acceseze site-ul prin diverse metode de păcălire. Ştim că site-ul dvs. trebuie să fie în topul căutărilor relevante, pentru a avea succesul dorit.

Serviciul conţine:

  • optimizare SEO pentru includerea şi menţinerea în motoarele de căutare cele mai utilizate;
  • includerea manuală în motoare de căutare şi directoare web;
  • curăţare şi optimizare cod sursă;
  • curăţare şi optimizare conţinut;
  • analiza densităţii cuvintelor cheie promovate;
  • verificarea rezultatelor optimizării şi îmbunătăţirea radicală a performanţelor.

Optimizarea pentru includerea în motoarele de căutare (Google, Yahoo!, Bing şi altele) nu este totul. Un site trebuie să fie conform standardelor oficiale actuale, trebuie să aibă un cod bine scris şi fără elemente redundante sau conţinut greoi. De asemenea, PageRank-ul unui site poate contribui şi el la afişarea prioritară în căutările Google şi denotă popularitatea paginilor site-ului respectiv. Un pas înainte îl reprezintă şi înscrierea manuală în bazele de date ale celor mai populare directoare de firme şi directoare web de tipul Open Source Directorz (iniţial fondat ca DMOZ şi actualmente înglobat în serviciile Google).

Preţul aferent acestor servicii variază de la caz la caz şi depinde de un număr mai mare de factori, printre care dimensiunea site-ului, vechimea şi istoria lui, cuvintele cheie dorite, gradul de optimizare necesar etc.