Design web

Serviciile noastre se adresează în mod special celor cu gust şi spirit inovativ, cu o atracție pentru lucrurile cu adevărat deosebite. Publicul nostru ţintă este unul restrâns şi elitist. Acest lucru este dat fiind faptului că se cunoaște multitudinea de firme şi persoane care fac acelaşi lucru, mai bine sau mai puțin bine, din pasiune sau necesitate, experimentați sau începători.

Pentru noi ,însă, web design-ul este o artă, iar arta este mai mult decât o simplă reiterare de şabloane şi tehnică inginerească. Arta este personală şi înseamnă creaţie.


Ce înseamnă web design?

Termenul de “web design” denumeşte întregul proces de creare a unui site web, de la etapa de început, a conceperii structurii şi prezentării grafice (design, layout ), până la finalizarea integrării datelor, adică a imaginilor, textului, fişierelor diverse şi a altor elemente care alcătuiesc conţinutul site-ului. Web design-ul poate fi, în multe cazuri, însoţit de realizarea unui aşa numit CMS (Content Management System) sau sistem de management conţinut, valabil în special în cazul magazinelor online, care constă în programarea unui panou de control prin intermediul căruia să poată fi administrate comenzile, conţinutul site-ului, produsele afişate etc.

Produsul nostru este împachetat frumos şi are un conţinut de calitate. E cadoul perfect pe care îl poţi face imaginii tale sau performanţelor firmei tale. În el se includ trei tipuri majore de servicii oferite:

  • Web Design - include, în general, tot ce ţine de prezenţa web:
  • Design de identitate - mai mult decât un nume, o imagine:
  • Dezvoltare conţinut - îmbunătăţiri şi promovare:
    • copyrighting;
    • optimizare SEO - optimizare pentru Google şi alte motoare de căutare;
    • înscriere manuală în motoare de căutare şi directoare web.