Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

CreativeZone este o agenție online cu sediul în București, ce oferă servicii complete de web building. Propunem soluții atât online, cât și offline.
Oferim soluții pentru creare website, design grafic personalizat, promovare website, bannere, cataloage online, cărți de vizită și nu numai.


Până în prezent, avem un portofoliu stufos de clienți, care se află în continuă creștere. Livrăm soluții de peste 8 ani pentru clienți din diferite domenii de activitate, atât pe plan intern, dar și extern.

Cine suntem? Suntem o echipă de tineri îndrăzneți și creativi, focusați pe client și orientați spre realizarea obiectivelor. Suntem pasionați de ceea ce facem, lucru ce face ca toate proiectele noastre să fie exact pe placul clientului. Ne mândrim cu un staff calificat, cu perspective și standarde înalte.

Scopul nostru este de a vă oferi soluții online pentru afacerea dumneavoastră și suport pentru comunicarea offline.

Cum reușim ca proiectele să fie mereu pe placul clientului? Simplu: ne documentăm temeinic, analizăm valorile și țelurile dumneavoastră, cristalizăm strategia optimă prin prisma unei experiențe deloc de neglijat, iar apoi ne apucăm de treabă!

Clienții care au beneficiat de serviciile noastre cunosc modul de lucru și faptul că implicarea noastră este totală, pentru ca rezultatul așteptat să fie unul pe măsură. Lucrările noastre vorbesc de la sine, iar majoritatea proiectelor noi provin din recomandările clienților vechi. Nu negăm că o parte dintre proiectele la care lucrăm constant sunt proiecte noi ale clienţilor cu care am mai lucrat în trecut, confirmând evident: CreativeZone este un partener de drum lung!

Ne recomandă:

Clienți mulțumiți
100+
Ani de experiență
16
Proiecte
150+
Pagini web
250+