Content writing

Pentru a convinge vizitatorii site-ului tău să cumpere un produs ai nevoie de articole scrise de un content writer care va descrie produsul şi va ajuta campania de marketing pe care o desfăşori. Dacă site-ul tău nu este unul prin intermediul căruia vinzi produse conţinutul web va fi creat doar pentru a ajuta vizitatorii şi a le da un plus de informaţie.


Ce este un content writer?

Un content writer sau un web content writer este o persoană care realizează conținuturi pentru site-uri web. Conținuturile sunt diferite de la site la site deoarece acestea preZintă diferite şi publicul țintă diferă. Fiecare conţinut este scris în funcţie de anumite elemente cum ar fi: domeniul de activitate, serviciile oferite şi astfel fiecare articol este personalizat.

Această persoană care realizează conținuturi ale site-urilor web trebuie să fie capabil să identifice cuvinte cheie care vor atrage utilizatorii site-ului.

De ce este important un content writer pentru afacerea ta?

Principalul motiv pentru care este bine să angajezi o persoană care să scrie conținutul site-ului tău este că vei economisi foarte mult timp. În al doilea rând un content writer are experiență în crearea articolelor cu anumite cuvinte cheie care să te diferențieze în motaoarele de căutare.

Serviciile de content writing pe care le oferim sunt:

  • identificarea cuvintelor cheie care reprezintă termeni de căutare în motoarele de căutare;
  • redactarea articolelor pe anumite subiecte/teme;
  • realizarea unui conținut clar și ușor de citit și înțeles;
  • realizarea unui conținut optimizat pentru motoarele de căutare;
  • oferim cititorilor acces rapid la informație și îi ajutăm să găsească ceea ce caută ușor și rapid.

Echipa noastră iți va oferi conținutul site-ului care să îți determine clienții să citească cât mai mult despre tine și să îți prefere serviciile și produsele.

O persoană care îți vizitează cât mai des site-ul este un client câștigat!